Sökes: Ads Manager för Amazon

Heltid / Deltid

Remote / Göteborg

Är du vår nästa Ads Manager (PPC)?

Är du målinriktad? Gillar att jobba med data? och är sugen på att hjälpa svenska företag att lyckas på Amazon? Då är tjänsten som vår nästa Ads Manager perfekt för dig! SellWave växer snabbt söker nu en Ads Manager som blir del av vårat remote-team med bas i Göteborg. Du kommer få stort ansvar och firhet, mycket lärdomar och möjlighet att utvecklas snabbt inom företaget.

Tror du att denna tjänsten passar dig? Ansök idag!

 

Om tjänsten

Som Ads Manager kommer du arbeta med våra klienters annonskonton inne på Amazon och vara med och driva direkt försäljning och strategi. Du kommer ha direktkontakt med både kund och med det interna teamet. Samtidigt kommer du få dina egna ansvarsområden med stor beslutsfrihet. Utöver annonsarbete så kommer du även vara med och driva teamet. Primärt inom annonsområdet, men även för interna projekt.

 

Dina arbetsuppgifter kommer fokusera på:

 • Praktisk implementation av annonser på Amazon.
 • Strategisk planering och utveckling.
 • Stötta och administrera team och kollegor.
 • Kontakt och tätt samarbete med kund.
 • Utvärdera och möjliggöra bättre processer och resultat för SellWaves team.

 

Stor Utvecklingspotential

SellWave är Sveriges ledande byrå med inriktning på Amazon, men trots detta är vi ett litet och effektivt team där du får stort ansvar och möjlighet till utveckling. Vi växer snabbt och du har all möjlighet att växa inom företaget och vara med och skapa morgondagens e-handel.

SellWave har växt mycket och hjälper idag några av Sveriges största företag inom e-handel och detaljhandel. Samtidigt som Amazon fortsätter växa med över 30% per år. Det du lär dig hos SellWave kommer få större och större efterfrågan varje år och du kommer kunna bidra till en stor tillväxt hos våra kunder och morgondagens e-handel.

 

Vem är du?

Hos SellWave kommer du har stor frihet och med det även ansvar. Du är inte bara ansvarstagande, men också målmedveten och gillar att pusha projekt och planer framåt. I din roll som Ads Manager kommer du vara ansvarig för att planera och genomföra annonsering med hela teamet, och därav behöver du även vara välstrukturerad och noggrann.

I arbetet som Ads Manager ingår även mycket kundkontakt och arbete tillsammans med teamet. SellWaves team är ett internationellt och remote team med bas i Göteborg och du bör vara mycket säker i din engelska i både tal och text. Mycket av vår kommunikation med vårat team och med kund sker i text och därför bör kommunikation i text vara något du bekväm med. Även i mer komplexa diskussioner och resonemang. Du har med fördel en utbildning eller/och tidigare arbetserfarenhet från e-handel och annonsering. Har du dessutom tidigare erfarenhet från marknadsplatser och framförallt Amazon så är det mycket meriterande.

 

Vem är du?

 • Ansvarstagande och välstrukturerad i ditt arbete.
 • Datadriven och bekväm med matematik.
 • Målmedveten och gillar att pusha projekt framåt.
 • Gillar att arbeta tätt med andra – både kunder och SellWave’s team.
 • Bekväm med engelska både i text och tal.
 • Välformulerad och bekväm med kommunikation i text.
 • Tidigare erfarenhet eller utbildning inom annonsering.
 • Tidigare erfarenhet av Amazon är inte ett krav men mycket meriterande.

 

Tid & Plats

Startdatum: Efter överenskommelse.

Plats: Göteborg / Remote
SellWaves team är remote och med sin bas i Göteborg. Därav är det fördelaktigt om du finns i Göteborg, men inte ett måste. Dessutom kommer du, oavsett var du befinner dig, ha stor frihet i vart du arbetar ifrån.

Arbetstid: 50% till 100%
Vi är primärt ute efter någon som kan fylla en heltidstjänst. Men kan, vid vissa förutsättningar, även tänka oss att anställa dig som söker en deltidstjänst på minst 50%.

 

Kontakt & Ansökan

Skicka din ansökan eller eventuella frågor angående tjänsten till ”jobb @ sellwave .se”. Bifoga CV, personligt brev och eventuell annan information.