Hjälp med att hantera Amazon?

Vi hjälper er att hantera erat Amazon-konto och allt administrativt runt omkring. Skriv in din email nedan så kontaktar vi dig – eller mejla till info@sellwave.se.

i

Produktsidor

För att registrera produkter, lägga upp bilder och produkttexter så krävs mycket tid. Framförallt om man inte vet hur det fungerar. Vi hjälper självklart till med detta och ser till att allt blir så bra som det kan bli!

Lager & Ordrar

Amazon kräver att någon håller koll på ordrar och returer, samt på lagersaldo när man använder Fulfillment By Amazon. Vi kan hjälpa med allt detta och allt som hör där till för förenkla processen för er.

Övrigt

Oavsett vad som behövs inne på Amazon så kan vi hjälpa till med detta. Fraktvillkor, returer, inställningar, rapporter och mycket mer – vi hjälper er att administrera allt detta så att ni kan fokusera på er verksamhet.

Hur ser vår process ut?

Vi börjar alltid med att diskutera era behov och önskemål och sätter sedan upp en tydlig plan för hur vi skall kunna hjälpa er på bästa sätt. Ni får en personlig kontakt som både fungerar som er kontaktperson gällande administration, men även utför arbetet. På detta sätt kan ni alltid få snabb och effektiv hjälp. Ni slipper oroa er för Amazon och vi leverera ett arbete vi är stolta över.

Vad vi inte kan hjälpa till med

Det finns ett fåtal saker som vi som administratörer inte kan hjälpa till med. Detta är framförallt kundsupport, men även legala bitar. T ex momshantering.

Låt oss sköta Amazon!

Skriv in din email, så kontaktar vi er – eller mejla till info@sellwave.se.

Vanliga frågor

Hur fungerar det med inlogg till konto?

På Amazon så kan man lägga till flera användare, vilket gör denna fråga väldigt lätthanterad. Vi sätter upp en egen användare och får tillgång till exakt de delar av kontot vi behöver. Enkelt och säkert för båda parter.

Vad är vårt pris för den här tjänsten?

Vårt pris beror på ert företags behov och uppdrags storlek. Prismodellen för administration är timpris.

Hur fungerar administrationen tillsammans med våra andra SEO och annonstjänster?

För de kunder som använder våra andra tjänster blir administrationen ännu enklare. Då kan vi på SellWave både producera material, men också implementera det. 

Varför kan SellWave vi hantera kundsupport?

Eftersom detta kräver god kunskap om era produkter och interna policy. Däremot hjälper vi gärna till med allt runt om.