En Amazonkonsult som maximerar din försäljning.

Vill ditt företag lyckas på Amazon? Våra Amazonkonsulter hjälper dig. Skriv in din e-post nedan så kontaktar vi dig – eller mejla till info@sellwave.se.

Produktsidor

Produktsidorna är av stor vikt på Amazon. Inte bara för att de ska konvertera, men också för att de har påverkan på Amazons SEO-algoritm. Svårt? Låt våra Amazon konsulter  fixa det.

Amazon SEO

Något som många inte har koll på är Amazon SEO. Hur optimerar man den? Vilka faktorer påverkar? Med en Amazon konsult från oss kan du vara säker på att få bästa resultat medan du fokuserar vad du är bäst på.

Annonsering

Att annonsera på Amazon kan vara oerhört effektivt. Men precis som andra plattformar krävs det att man sätter sig i hur det funkar och optimerar det. Vi är experter på detta och tar din försäljning till nya nivåer.

Vanliga frågor

Kommer våra produkter sälja bra på Amazon?

Med verktyg så kan vi kolla upp ungefär hur mycket era konkurrenter säljer och på så sätt estimera hur mycket ni kan ha som rimligt mål att sälja. Siffrorna varierar mellan de olika länderna, men vi hjälper er att få full koll.

Varför hittar man inte oss när man söker på Amazon?

Amazon använder en algoritm för att räkna ut vilken ranking varje produkt ska ha när en köpare går in på sidan och söker på en specifik sökterm. Otroligt många parametrar påverkar detta och om man inte har koll på dom kan det vara svårt att utmana kunniga konkurrenter.

Vad är skillnaden på Amazon.com, .de och .co.uk?

Dessa är tre av Amazons olika domäner och de är knutna till olika länder, även om man kan beställa från dessa länder trots att man bor någon annanstans. T ex så är Amazon.de den tyska Amazon-marknadsplatsen och där finns andra produkter än på Amazon.com som är den Amerikanska versionen. Totalt finns det 16 olika Amazon-marknadsplatser just nu.

Är annonsering på Amazons platform ett måste?

Som ny säljare på Amazon är det svårt att konkurrera utan annonsering. Om man har ett stort följe på andra plattform så kan man undvika annonsering. Men, annonseringen konverterar otroligt bra, så varför undvika den?

Kan man sälja vad som helst på Amazon?

Ja! Nästan i alla fall. Hursomhelst kan man se att vissa kategorier presterar betydligt bättre än andra. T ex säljer den bäst rankade sporutrustningsprodukten för flera miljoner varje dag medan märkeskläder inte är en kategori som slått igenom på Amazon.

Vi vill få upp ALLA våra produkter på Amazon, hur?

Beroende på vilken plattform ni använder för er e-handel i dagsläget så finns det tredjepart-tjänster som kan ladda över alla produkter. Dock behöver samtliga produktsidor anpassas för Amazon. Varför? Kontexten är viktig.

Låt oss hjälpa er med att få upp alla produkter så slipper ni oroa er och ödsla massa tid på det.