Sökes: Praktikant Inom E-Handel

Heltid / Deltid

Remote / Göteborg

Vill du utvecklas och göra en värdefull praktik?

Är du målinriktad? och sugen på att hjälpa svenska e-handlare att lyckas på Amazon? Då har vi den perfekta praktiken för dig! SellWave växer snabbt och under din praktik hos oss kommer du få testa många olika delar av arbetet som ingår på Amazon och hos en byrå. Det är viktigt för oss du får ut det du söker från praktiken och vi kommer tillsammans anpassa din uppgifter efter vad du vill fokusera mer på.

Vårat team är internationellt och jobbar remote, med med en bas i Göteborg. Det betyder att du behöver vara bekväm med att tala och skriva på engelska, även om det till stor det såklart är en vana sak du snabbt kommer känna dig mer och mer bekväm med. Vi ser helst att du gör din praktik hos oss i Göteborg, men delar av praktiken (eller hela vid behov) kan göras remote.

Eftersom SellWave växer snabbt så finns det en god chans för dig att fortsätta jobba hos oss efter din praktik och då med en mer specifik arbetsroll.

Tror du att denna praktiken hade passat dig? Ansök idag!

 

Mer om arbetsuppgifterna

SellWave är en full-service byrå för e-handlare som vill sälja på Amazon. Det betyder att vi jobbar med allt från Amazon SEO och annonsering, till strategi och marginal-beräkningar. Dessutom jobbar vi med våra egna interna system och processer, och med sälj mot kund. Det finns alltså garanterat en arbetsuppgift för dig som du kommer gilla. Vi ser gärna att du testar på olika saker, men har inte heller problem med att ge dig ett specifikt fokus efter ditt intresse och kunnande.

Under din praktik kommer du få det stöd du behöver för att utvecklas, samtidigt som vi vill understryka att du kommer få eget ansvar och beslutsfrihet, och vikten av detta. Vi utvecklas när vi utmanar oss själva och vi hoppas att du är redo att både utmana dig själv och lära dig nya saker.

 

Efter praktiken

SellWave har växt mycket och hjälper idag några av Sveriges största företag inom e-handel och detaljhandel. Samtidigt som Amazon fortsätter växa med över 30% per år. Det du lär dig hos SellWave kommer få större och större efterfrågan varje år och du kommer kunna bidra till en stor tillväxt hos våra kunder och morgondagens e-handel.

Eftersom vi växer snabbt så finns det även mycket goda chanser till fortsätt arbete hos oss. Antingen heltidstjänster eller deltidstjänster under dina studier eller liknande.

 

Vem är du?

Hos SellWave kommer du har stor frihet och med det även ansvar. Du är inte bara ansvarstagande, men också målmedveten och gillar att pusha projekt och planer framåt. SellWaves team är ett internationellt remote team med bas i Göteborg och du bör vara bekväm med engelska i både tal och text. Mycket av vår kommunikation med vårat team och med kund sker i text och därför bör kommunikation i text vara något du bekväm med. Även i mer komplexa diskussioner och resonemang. Du har med fördel en utbildning eller/och tidigare arbetserfarenhet från e-handel, marknadsföring, administration, eller sälj. Har du dessutom tidigare erfarenhet från marknadsplatser och framförallt Amazon så är det mycket meriterande.

 

Vem är du?

  • Ansvarstagande och målmedveten.
  • Gillar att arbeta tätt med andra – både kunder och SellWave’s team.
  • Bekväm med engelska både i text och tal.
  • Välformulerad och bekväm med kommunikation i text.
  • Tidigare erfarenhet eller utbildning inom e-handel, marknadsföring, administration, eller sälj.
  • Kan befinna dig i Göteborg under din praktik är fördelaktigt, men inte ett krav.
  • Tidigare erfarenhet av Amazon är inte ett krav men mycket meriterande.

 

Tid & Plats

Startdatum: Efter överenskommelse.

Plats: Göteborg / Remote
SellWaves team är remote och med sin bas i Göteborg. Därav är det fördelaktigt om du finns i Göteborg, men inte ett krav. Dessutom kommer du, oavsett var du befinner dig, ha stor frihet i vart du arbetar ifrån.

Arbetstid: Efter överenskommelse.

 

Kontakt & Ansökan

Skicka din ansökan om praktik eller eventuella frågor angående tjänsten till jobb @ sellwave .se Bifoga CV, personligt brev och eventuell annan information.