SELLWAVE – 360°

Kom igång snabbt, maximerar er försäljning

och minimerar kostnader med vår helhetslösning för Amazon. 

 

Skriv in din email så kontaktar vi dig – eller mejla till info@sellwave.se.

Vår helhetslösning SELLWAVE 360°

Med vår helhetslösning så erbjuder vi er att sälja via vårat redan etablerade Amazon-konto. Och utöver det även göra allt det som vi normalt erbjuder, så som optimering gällande annonsering, produktsidor och mycket mer. Detta program är öppet för hela Europa.

 

Gör det själv eller ta hjälp av oss

Ni kan alltid välja att ta hjälp av oss gällande optimering av strategi, SEO, osv. Men ni kan sälja via vårat konto även om ni väljer att göra jobbet själva. Helt upp till er.

Sälj via vårat konto

Sälja via vårat konto och slipp allt krångel gällande registrering och andra administrativa krav ett eget konto för med sig. Dessutom sköter vi supporten, så ni kan slappna av.

Smidigt, eller hur?

Billigare och enklare

Detta upplägget förenklar även er redovisning. Ni kan bokföra försäljningen i bulk och VAT-redovisningen blir betydligt mycket lättare och billigare. Ni sparar tusentals kronor varje år på onödiga redovisningskostnader.

 

4 Stora Fördelar

#1

Kort startsträcka

 

Ingen registrering behövs!

För att sälja på Amazon behöver man vanligtvis registrera sig och dessutom behöver man ansöka om tillstånd för att sälja i vissa produktkategorier. Detta kan lätt dra ut på tiden och vissa lyckas aldrig bli godkända.

Undvik det helt med detta upplägg! Vi är redan godkända och klara, så vi kan sätta igång från dag ett.

 

#2

Maximerad försäljning & vinst

 

Strategi, annonsering, konvertering och SEO!

Amazon är svårt om man aldrig sålt där innan. Först och främst måste man bara få allt att funka, men ännu viktigare är ju att försäljningen går bra.

Genom att ta fram en strategi och aktivt jobba med konvertering, annonser och SEO så maximerar vi era möjligheter.

#3

Minimera kostnader

 

Lägre kostnader, större vinster.

Genom att utnyttja vårat redan etablerade konto minimerar ni kostnader. Både i form av direkta kostnader, men även tidsåtgång. T ex genom att:

– Minimera kostnader för VAT-hantering. 

– Bokföra bulkordrar istället för varje enskild order mot kund.

 – Minimera tid till support och orderhantering. 

#4

Hands-off

Gör det ni är bra på, så gör vi det vi är bra på.

Att lära sig kring Amazon, hur allt funkar, annonser, SEO, frakter mm. Det tar tid. Tid som ni antagligen tjänar mer på att lägga på annat.

Vi hjälper er att lyckas på Amazon på enklast möjliga sätt och med detta upplägg blir det så hands off som det bara går. 

David Komar

Kan inget annat än rekommendera SellWave! Här finns det kompetens. Fick otroligt bra hjälp, stort engagemang och kunskap som är guld värt för mitt företag. SellWave  har verkligen det där lilla extra.

Therese Andrijevski

För mig personligen har jag fått hjälp beträffande saker som är unika för oss svenskar som säljer på Amazon. Jag har bla fått hjälp med info om att få mitt säljarkonto verifierat, pengaöverföring från Amazon och andra företagsrelaterade frågor. Extremt kunnig och värdefull källa för oss Svenskar som vill sälja på Amazon.

Niklas Larsson

Vi tog hjälp av SellWave vid vår etablering på Amazon och kunde inte varit nöjdare. Hjälpsamma med snabba svarstider och otroligt hög kunskapsnivå – starka rekommendationer!

LYCKAS på Amazon idag!

Vad väntar du på?

 

Skriv in din email så kontakter vi dig.