Spontanansökan

Heltid / Deltid

Remote / Göteborg

Är du SellWaves nästa teammedlem?

Är du målinriktad och sugen på att hjälpa svenska e-handlare att lyckas på Amazon? Då är SellWave arbetsplatsen för dig. SellWave växer snabbt söker ständigt talanger till vårat remote-team med bas i Göteborg. Du kommer få stort ansvar, frighet, lärdomar och möjlighet att utvecklas snabbt inom företaget.

Tror du att SellWave passar dig? Skicka en spontanansökan redan idag!

 

Din roll

Hos SellWave värnar vi om kunden och teamet. Vi vill uppnå det bästa möjliga resultaten för våra kunder, och en del av det är att du känner dig trygg och utvecklas på det sättet du vill inom teamet. SellWave är ett litet och effektivt team som till största del arbetar remote, vilket ger dig en stor frihet men även ett stort ansvar. Därför är det viktigt att du är självgående och strukturerad i ditt arbete. Oavsett om du är en projektledare, SEO/SEM expert eller säljare så kan du bidra till SellWave team och du kan både växa i din roll och inom teamet.

SellWaves team är ett internationellt team och du bör vara bekväm med engelska i både tal och text. Mycket av vår kommunikation med vårat team och med kund sker i text och därför bör kommunikation i text vara något du bekväm med. Även i mer komplexa diskussioner och resonemang. Du har med fördel en utbildning eller/och tidigare arbetserfarenhet från e-handel. Har du dessutom tidigare erfarenhet från marknadsplatser, och framförallt Amazon, så är det mycket meriterande.

 

Stor Utvecklingspotential

SellWave är Sveriges ledande byrå med inriktning på Amazon, men trots detta är vi ett litet och effektivt team där du får stort ansvar och möjlighet till utveckling. Vi växer snabbt och du har all möjlighet att växa inom företaget och vara med och skapa morgondagens e-handel.

SellWave har växt mycket och hjälper idag några av Sveriges största företag inom e-handel och detaljhandel. Samtidigt som Amazon fortsätter växa med över 30% per år. Det du lär dig hos SellWave kommer få större och större efterfrågan varje år och du kommer kunna bidra till en stor tillväxt hos våra kunder och morgondagens e-handel.

 

Vem är du?

  • Ansvarstagande och välstrukturerad i ditt arbete.
  • Målmedveten och gillar att ta komma framåt.
  • Bekväm med engelska både i text och tal.
  • Välformulerad och bekväm med kommunikation i text.
  • Tidigare erfarenhet eller utbildning inom e-handel.
  • Tidigare erfarenhet av Amazon är inte ett krav men mycket meriterande.

 

Tid & Plats

Startdatum: Efter överenskommelse.

Plats: Göteborg / Remote
SellWaves team är remote och med sin bas i Göteborg. Därav är det fördelaktigt om du finns i Göteborg, men inte ett måste. Dessutom kommer du, oavsett var du befinner dig, ha stor frihet i vart du arbetar ifrån.

Arbetstid: Efter överenskommelse.

 

Kontakt & Ansökan

Skicka din spontanansökan eller eventuella frågor angående arbete hos oss till ”jobb @ sellwave .se”. Bifoga CV, personligt brev och eventuell annan information.

 

Share This