Våra tjänster

Vi har lång erfarenhet av att hjälpa både små och stora företag på Amazon. De tjänster vi erbjuder är utvecklade efter att ha sett vad våra kunder faktiskt behöver hjälp med och vi är säkra på att kunna leverera resultat för även erat företag.

U

Marknadsanalys

Vill ni veta hur stor potential era produkter har på Amazon? Hur mycket säljer era konkurrenter för? Eller vill ni ha så mycket information som möjligt för att maximera era chanser att lyckas på Amazon? I så fall rekommenderar vi en grundlig marknadsanalys!

l

Support vid registrering

Amazons plattform är inte alltid helt enkel och bara en sådan sak som registrering kan innebära enorma problem. Vi finns här för att hjälpa er igenom registreringsprocessen, så att ni så snabbt och enkelt som möjligt kan börja sälja era produkter!

SEO för Amazon

En stor del i att lyckas på Amazon handlar om SEO. Amazon är världens största sökmotor för produkter och därav är konkurrensen om att komma upp i sökresultatet enormt hög. Låt oss maximera eran SEO så ni kan bli hittade av kunderna!

Annonser

Annonsering på Amazon är enormt viktigt. Kunder är på Amazon för att handla och konverterar därför extremt bra. Vi hjälper er att maximera era resultat så att ni kan få in så många kunder som möjligt!

Strategiutveckling

Amazon är komplext och för att lyckas så krävs en välutvecklad strategi. SEO, annonsering, logistik – allt spelar roll. Detta är grunden för att lyckas på Amazon. Låt oss hjälpa er lägga grunden till framgång på Amazon!

Admin för Amazon

Oavsett vad som behövs inne på Amazon så kan vi hjälpa till med detta. Produktsidor, returer, inställningar, rapporter och mycket mer – vi hjälper er att administrera allt detta så att ni kan fokusera på er verksamhet.

SellWave 360°

SellWave 360° är en helhetslösning som låter er sälja på Amazon Europa med minimalt arbete. Ni slipper registreringsprocessen, sparar pengar och frigör massor av tid.