Lyckas med er Amazon SEO!

Låt oss hjälpa er så ni kan öka er försäljning och vinst. Skriv in din email nedan så kontaktar vi dig – eller mejla till info@sellwave.se.

Maximera vinsten

Att lyckas med SEO är viktigt på Amazon. Bra SEO innebär gratis trafik, vilket innebär försäljning med höga marginaler. Inga höga kostnader för annonser och mängder av trafik.

Amazon SEO

Amazon har gått om Google som största sökmotor för produktsök. Genom att arbete med SEO på produktsidorna och i er strategi maximerar vi er försäljning och vinst. 

Datadriven optimering

Vi gissar inte. Vi tar reda på vilka sökord kunder på Amazon faktiskt söker efter, och optimerar eran SEO därefter. Vi mäter resultaten och ser till nå de målen vi gemensamt sätter.

Hur ser vår process ut?

Vi optimerar inte bara produktsidorna för SEO, utan också för att maximerar konverteringen. Alla texterna skrivs erfarna copywriters och vi erbjuder denna tjänsten på alla språk som är aktuella för Amazon.

Steg 1 – Produktdata

För att kunna göra ett så bra arbete som möjligt med att optimera era produktsidor för både SEO och konverteringen behöver vi info om era produkter. Därför börjar våran process med att be er om all den data vi anser vara till nytta. Detta görs via formulär som gör det mycket lätt för er att förse oss med den informationen vi behöver.

Steg 2 – SEO och konverteringsoptimering

Vår optimerings-process med att göra en grundlig sökordsanalys för att hitta alla de sökorden som kan hjälpa er att synas mer. Därefter skriver vi de optimerade texterna på önskat språk. Alla texter skrivs av erfarna copywriters med det aktuella språket som modersmål. Texterna skrivs alltid med kunden i fokus och optimeras inte bara för SEO, men också för konvertering.

Steg 2 – SEO och konverteringsoptimering

Vår optimerings-process med att göra en grundlig sökordsanalys för att hitta alla de sökorden som kan hjälpa er att synas mer. Därefter skriver vi de optimerade texterna på önskat språk. Alla texter skrivs av erfarna copywriters med det aktuella språket som modersmål. Texterna skrivs alltid med kunden i fokus och optimeras inte bara för SEO, men också för konvertering.

Steg 3 – Resultatet levereras

När arbetet är klart så skickar vi texterna i ett enkelt och smidigt format som gör att det är enkelt för er att lägga upp. Om ni använder våran administration tjänst kan vi dessutom hjälpa till och lägga upp alla texter åt er.

Optimera era produktsidor nu!

Skriv in din email, så kontaktar vi er – eller mejla till info@sellwave.se.

Vanliga frågor

Vilka språk kan SellWave optimera SEO för?

Vi erbjuder denna tjänsten på samtliga av Amazons olika marknadsplatsers språk – Engelska, Tyska, Franska, Spanska, Italienska, Holländska, Japanska, med mera.

Är det viktigt att jobba med SEO på Amazon?

Ja! Amazon är världens största sökmotor när det kommer till produktsökningar. Större än Google, YouTube, eBay osv. Detta medför att många konkurrenter slåss om uppmärksamheten och det gäller att jobba hårt för att vara den som syns när kunderna söker efter produkter.

Våra produktsidor är optimerade, men vi dyker inte upp ändå, vad ska vi göra?

Att optimera produktsidor på Amazon är en helt avgörande del i optimeringen för sök. Men det är också bara grunden. Sen gäller det att aktivt arbete med att optimera trafiken, försäljningen, CTR osv för öka produktsidans SEO.

Optimerar ni befintliga produktsidor?

Vi kan optimera befintliga produktsidor, men också skriva nya produktsidor från scratch. Vårt team har erfarenhet av båda fallen och presterar lika bra oavsett.

Hur jobbar man med SEO på Amazon?

Amazon SEO handlar dels om sökord och relevans, men också om försäljning och konvertering. Jobbet går främst ut på att aktivt arbeta med sökord på produktsidorna, men framförallt att öka konverteringen och försäljningen. Detta är något man bör göra till en grund i sin Amazon strategi.

Hur mycket jobb bör man lägga på SEO?

Mycket! Detta är en av grundstenarna till lyckad Amazon-försäljning. Eftersom potentialen är så stor på Amazon så bör man verkligen göra detta jobbet helhjärtat. Antingen själv, eller av hjälp av experter. Det är inget ”1-klick nu är det fixat” jobb, utan grundlig research, arbete och utvärdering behövs.

Share This